Restaurante celebre

Fara sort

Restaurante celebre

Viata star-urilor atrage pe toata lumea: cu ce se imbraca, cu cine ies, unde ies, ce mananca… toate acestea sunt un punct mare de interes. Mayra a aflat care sunt restaurantele pereferate ale vedetelor, cu ce specific sunt, cum arata decorul si in ce oras se afla:

 

The Ivy, Los Angeles

ivy
Atunci cand vedetele au chef de niste poze paparazzi (si sunt destule care o cauta cu lumanarea), merg la The Ivy, se imbraca frumos, aleg o masa pe terasa si asteapta (cateva secunde) sa apara marea de blizturi.

Cine ii calca pragul? Tom Cruise, Brad Pitt, Lindsay Lohan, Jennifer Aniston si Madonna.

Nick & Toni's, East Hampton, N.Y.

Te gandesti ca probabil tipul de vedeta care are o casa in Hampton's, este tipul care iubeste luxul si toate lucrurile opulente (asta daca ma gandesc doar la P Diddy si Paris Hilton). Dar iata ca ele prefera totusi sa ia masa pe o terasa destul de umila si boema, unde bucatarul sef gateste cu ingrediente din gradina proprie.

Cine ii calca pragul? Steven Spielberg, Billy Joel, Sean Combs si Martha Stewart.

Koi, Los Angeles

koiCel mai chic, fancy, cool restaurant japonez de la L.A este Koi. Vedetele se inghesuie sa-i calce pragul, fie pentru mancarea cu specific, fie pentru decorul deosebit.

Cine ii calca pragul? George Clooney, Jessica Simpson, Leonardo DiCaprio si Mark Wahlberg.

Nobu, New York

nobu
Ceea ce atrage pe toata lumea (vedete sau nu) in acest restaurant, este bucatarul sef, faimosul Nobu Matsuhisa. Decor asiatic, mancare delicioasa si o atmosfera placuta.

Cine ii calca pragul? Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Cindy Crawford si Kate Hudson.

Mr. Chow, Beverly Hills

mrchow
Mr. Chow este un renumit restaurant chinezesc… renumit atat pentru mancarea delicioasa, cat si pentru preturile cam mari. Localul este decorat cu foarte multe oglinzi, mese si scaune care par "normale" la prima vedere si un aer tipic anilor '80.

Cine ii calca pragul? Johnny Depp, Tobey McGuire, Robert DeNiro, Jennifer Lopez si Joe Pesci.

Spago, Beverly Hills

spago
Se pare ca Spago este cel mai vizitat restaurant, atunci cand vorbim de vedete. Decorul este fenomenal, parca te scapa din jungla orasului si te duce intr-o atmosfera linistita, pe o terasa plina cu flori si pomi.

Tao, New York

tao
Daca iti surade ideea de a cina langa un Buddha IMENS, langa vedete precum Jay-Z, Beyoncé, Sean Combs, Nicole Kidman, Tom Cruise, Paris Hilton sau Mariah Carey, atunci trebuie sa treci pe la Tao daca ai drum prin New York.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou