O zi ideala 2

Fara sort

O zi ideala 2

… intr-o viata reala. Ce-ar fi daca v-as spune ca am trait-o deja, si tocmai de aceea nu pot sa o povestesc. Pentru ca o zi ideala trebuie pastrata ca si cand nu ar fi fost. Ca sa poata ramane in inaltimile ei de ideal, ea nu mai poate fi atinsa nici cu gandul nici cu vorba.

A ramas asa cum a fost: de ce ar fi amintirea unei zile clar infrumusetata de iluzie mai concreta decat visul la o zi infrumusetata in acelasi fel?

O sa va dau doar cateva indicii: 15 ore de plutire. Care ar fi putut fi zgaltaite mai tarziu de continuarea povestii, idilei, relatiei sau cum vreti sa ii spuneti. Si chiar au fost. Dar am ales sa le pun la pastrare, intr-un recipient ermetic inchis fata de realitate.

Am castigat astfel o zi ideala care chiar s-a petrecut, si un exercitiu de imaginatie foarte de folos intr-o realitate deseori prea cruda.

E simplu si va recomand si voua: Create New File din Timp. Fara griji, fara temeri, dar si fara sperante prea mari. Nu pregatiti folderul dinainte, nu va dati deadline-uri. Lucrurile astea vin spontan, de unde te astepti cel mai putin.

Apoi Copy/Paste din realitate. Save as:"O zi ideala". 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou