Muller Lapte din Alpi

Fara sort

Muller Lapte din Alpi

Iti surade ideea unui rasfat in Alpi, dar acest vis pare ca iti scapa mereu printre degete? Fa-ti cadou o calatorie in lumea gustului bun si sanatos si delecteaza-te zi de zi cu un pahar din noul Müller Lapte din Alpi.

Noul lapte de la Müller se naste intr-un peisaj de o frumusete rara, acolo unde pasunile cu iarba verde sunt incadrate perfect de rama crestelor acoperite de zapada ale muntilor si unde aerul este proaspat si curat. Puritatea naturii se transforma intr-un lapte care indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, un lapte gustos si hranitor, oferit de vacute ingrijite cu dragoste.

Müller Lapte din Alpi respecta normele riguroase de calitate impuse de prestigioasa Societate Germana de Agricultura si a primit cea mai importanta distinctie acordata de aceasta institutie, medalia de aur fiind garantia originii pure a laptelui si a calitatii acestuia. in fiecare an Societatea Germana de Agricultura evalueaza peste 300 de tipuri de lapte din Europa, iar Müller Lapte din Alpi a obtinut medalia de aur.

Bea-l cald sau rece, dimineata sau seara, serveste-l simplu sau cu ceva dulce alaturi – oricum ar fi, Müller Lapte din Alpi te va surprinde de fiecare data cu gustul sau bogat si iti va oferi acel moment de liniste si desfatare pe care il meriti. Mai mult decat atat, datorita abundentei de vitamine (A, B2, B6, B12, D, K) si minerale (calciu si potasiu) pe care le contine, laptele este unul dintre elementele esentiale oricarei alimentatii echilibrate si un partener valoros pentru dezvoltarea armonioasa a organismului.

Alege varianta de Lapte din Alpi partial degresat, cu 1,5% grasime, atunci cand iti doresti o bautura usoara sau orienteaza-te catre laptele integral, cu 3,5% grasime, in momentele in care iti doresti sa regasesti acea senzatie placuta de caldura din copilarie.

Müller Lapte din Alpi este disponibil in toata tara, in ambalaje de 1l, la pretul recomandat de 4,3 RON pentru 1,5% grasime si 4,5 RON pentru 3,5% grasime.
poca si Timisoara.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou