Bruschete Tuscany
Fara sort
In Italia, bruchetele sunt prezente in orice meniu si pe langa faptul ca sunt delicioase, sunt realizate doar din ingrediente proaspete. Inca un motiv in plus sa le gatesti? Dureaza foarte putin! Astazi vrem sa te invatam cum sa faci bruschete Tuscany.
Ai nevoie de:
- o bagheta rotunda taiata felii
- 500 de grame de rosii cherry taiate bucatele
- 1-2 catei de usturoi
- busuioc proaspat si oregano (dupa gust)
- 1 lingura de otet
- 1 lingura de ulei de masline
- patrunjel
- sare si piper (dupa gust)
Pune feliile de bagheta intr-un toaster pana capata o culoare aurie pe fiecare parte. Amesteca (usor) toate ingredientele de mai sus pana se formeaza o compozitie (atentie! nu pasta! rosiile nu trebuie sa se tranforme in pasta de tomate) pe care apoi o vei adauga cu o lingurita peste feliile de toast.
Tips: pentru o savoare si mai speciala, poti sa freci fiecare felie de paine cu un catel de usturoi.
Pofta buna!