Bari Lounge&Restaurant

Fara sort

Bari Lounge&Restaurant

Locul perfect pentru un moment de relaxare, pentru o masa cu prietenii sau o cina de afaceri, la Bari Lounge&Restaurant arta culinara si arta fotografica se intrepatrund in mod armonios intr-o atmosfera care poarta semnatura traditiei si bunului gust italienesc.

Asa cum o spune si numele, Bari imbina zona de restaurant cu zona de lounge si pune la dispozitie doua niveluri cu un design interior intim si classic.

Daca vrei sa iei pranzul intr-o atmosfera “a la dolce vita”, nivelul superior, amenajat in spiritul unui restaurat pur italienesc, este alegerea perfecta; iar daca vrei sa-ti petreci seara cu prietenii te poti retrage la nivelul inferior in zona de lounge.

Fotografie

Pentru definirea unui ambient sofisticat si crearea unui spatiu chic, Bari Lounge&Restaurant vine in intampinarea clientilor sai cu expozitii de fotografie. Fotografi consacrati, vedete pasionate de fotografie si chiar fotografi amatori, toti vor fi invitati sa isi expuna lucrarile in acest spatiu. Periodic, expozitia va avea o alta tema si va purta semnaturi diferite.

Prima din seria de expozitii este cea dedicata evolutiei fotografiei din anii ‘80 pana in prezent, expozitie in cadrul careia expun Dinu Lazar, Sebastian Enache si Vali Barbulescu. Cadrul in care sunt expunse lucrarile subliniaza modul in care tehnica si-a pus amprenta pe fotografie – lucrari printate alb-negru/sepia semnate Dinu Lazar, lucrari printate color semnate Sebastian Enache si lucrari expuse pe LCD-uri semnate Vali Barbulescu.

Gastronomie


Bari

Daca ti-e pofta de lasagna, paste, risotto sau tiramisu facute dupa retete traditionale te asteptam la Bari Lounge&Restaurant!

La numai sapte minute de Piata Unirii, pe strada George Cosbuc nr.69  la Bari gasesti bruschette si carpaccio, supe, salate, risotto, paste carbonara, bolognese, cu pesto, gorgonzola sau fructe de mare facute al dente, tiramisu sau torroncino mandorlato (parfait cu miere, migdale si sos caramel), espresso Stretto, frappe-uri delicioase sau limonada cu sirop de menta.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou