Ce element iti guverneaza zodia?

Horoscop

Ce element iti guverneaza zodia?

In mod traditional universul este compus din patru elemente: foc, aer, apa si pamant. Cand aplicam acest sistem la personalitati, elementele sunt considerate puncte de pornire in construirea “temperamentelor”. Chiar si psihologia moderna se inrudeste cu credintele ancestrale in acest punct.

Cele patru elemente pot fi privite ca patru principii de baza ale vietii. Prin analogie si similaritate, ele pot fi aplicate la o multime de lucruri. C.G. Jung de exemplu a folosit acest categorii pentru a construi celebrele sale "tipuri psihologice".

In astrologie, proeminenta elementelor in horoscopul individual evidentiaza trasaturi esentiale ale personalitatii sale.

Foc

Persoanele aflate sub influenta focului sunt spontane si impulsive, adevarate "fabrici" de energie. Au o imaginatie bogata, se implica rapid si intens in legaturi emotionale si reactioneaza pe loc la stimuli. Sunt genul de femei care nu se sfiesc sa faca primul pas si barbatii care nu se tem de dragostea la prima vedere.

Semne de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Aer

Cei aflati sub semnul aerului sunt agitati si plini de viata. Isi folosesc energiile in cele mai diverse feluri. Tind sa isi filtreze experientele de viata printr-un filtru prea intelectual.

Semne de aer: Balanta, Varsator, Gemeni

Apa

Cei a caror zodie e legata de apa sunt persoane foarte sensibile si versatile. Au vieti bogate si trairi profunde. Tind sa duca totul la un nivel mai adanc. Au o imaginatie bogata.

Semne de apa: Rac, Scorpion, Pesti

Pamant

Nativii aflati sub influenta acestui element reactioneaza incet si discret la stimuli. Opun rezistenta la schimbare, prin radacini adanci in relatiile in care se implica, au nevoie de stabilitate. Cer foarte mult de la ei.

Semne de pamant: Capricorn, Taur, Fecioara



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou