Alpha Dog

Pe ecran

Alpha Dog

O drama bazata pe viata lui Jasse James Hollywood, un dealer de droguri care devine cel mai tanar om care s-a aflat pe lista celor mai cautati oameni de catre FBI. Justin Timberlake interpreteaza rolul unui adolescent acuzat de crima. Alaturi de Justin mai apar Bruce Willis si Sharon Stone.

Filmul este povestea lui Jhonny Truelove (Emile Hirsch), un adolescent din sudul Californiei (San Gabriel Valley), a carui ambitie este sa urmeze pasii tatalui sau. Cand unul dintre planurile lui Johnny merge prost, tatal sau este fortat sa mearga sa-si salveze fiul de la o viata in spatele gratiilor. O poveste tragica, inspirata dintr-un caz real, "Alpha Dog" ne prezinta vietile unor pusti, si felul in care ele se transforma intr-un cosmar.

A fost lansat pe 12 ianuarie 2007 in USA, iar Ben Foster a castigat premiul pentru Breakthrough Performance – Male la Young Hollywood Award.

Unde il poti viziona? In Romania ruleaza la Hollywood Multiplex si Movieplex Plaza. 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou