Sex talk: 7 trucuri la care nu te-ai gandit

Tips and tricks

Sex talk: 7 trucuri la care nu te-ai gandit

Crezi ca ai dat gata toate trucurile in materie de sex? Am cautat in lung si in lat si am gasit cateva trucuri noi pe care poti sa le pui in aplicare incepand de… acum! Trage-l pe partenerul tau in dormitor si arata-i ce i-ai pregatit nou. Care sunt sansele sa iti refuze placerea de a-l invata ceva erotic?

Nu e usor sa satisfaci curiozitatea erotica a unor cititoare rafinate (asa ca ale noastre!), insa cred ca cele 7 trucuri sexuale vor fi pe placul vostru. Noi le gasim extrem de interesante si numai bune de pus in aplicare.

Daca ai intrat intr-un impas, iar creativitatea nu este tocmai la parametrii cei mai buni, incearca (cu incredere) ideile noastre. Ca de obicei, nu uita sa ne spui mai multe pe forum.

1. Lectura placuta

Treci pe la sectiunea de literatura erotica a librariei pe care o frecventezi si alege carti precum: ghid pentru sex oral, o ora de placere sau cum faci fanteziile sa devina realitate. Asigura-te ca partenerul tau va pune in aplicare tot ce a citit.

2. Talente inedite

Scrie o poveste erotica, in care personajele principale sunteti chiar voi. Trimite-i creatia pe mail sau las-o la vedere pe biroul lui. Ca P.S. trebuie sa treci faptul ca povestea trebuie pusa imediat in aplicare.

3. Ce as vrea sa iti fac

Fa o serie de cartonase pe care sa scrii cateva dintre lucrurile pe care ai vrea sa i le faci. De exemplu: sex oral cu frisca, pozitii noi sau sex in bucatarie. Cred ca 10 -15 cartonase sunt suficiente. Lasa-l pe el sa decida ce anume vrea sa primeasca.

4. Fara drept de veto

Cand vine de la birou, du-l in dormitor, leaga-l la ochi si spune-i ca ai o surpriza pentru el. Incepe imediat sa ii oferi o partida de sex oral. Nu credem ca va avea ceva de spus si nici ca se va opune in vreun fel!

5. Putin cate putin

Dimineata saruta-l pasional. Trimite-i apoi un mail/sms si spune-i ca ai o surpriza. La pranz treci sa il vezi si ofera-i o partida rapida de sex oral. Apoi anunta-l ca mai ai o surpriza. Putin cate putin ii poti oferi chiar si o saptamana intreaga :) . Numai tu decizi dozajul.

6. Atingeri inedite

Incearca sa mangai, atingi, saruti, lingi zone de pe trupul lui carora nu le-ai oferit prea multa atentie pana acum. Poti adauga in plus senzatii noi folosind materiale diferite (matase, satin, voal), gheata sau diferite siropuri.

7. Regii comune

Sunteti amandoi la birou si aveti cateva minute libere? Vorbiti pe messenger sau prin sms-uri si stabiliti detaliile unei seri incendiare. Cu cat veti fi mai atenti la detalii, cu atat seara va fi mai fierbinte!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou