Restart pentru viata ta sexuala

Tips and tricks

Restart pentru viata ta sexuala

Popularitatea unor show-uri de televiziune precum “Sex and the City”, demonstreaza interesul femeilor in materie de sex. Cu toate acestea in viata de zi cu zi femeile (interesate de sex) se transforma in personaje care evita si inhiba propria sexualitate. Ce-i de facut? Un scurt restart!

In ciuda problemelor cotidiene si a micilor neintelegeri trebuie sa intelegi ca pana la urma experienta sexuala nu trebuie sa aiba de suferit si trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a o mentine la parametri satisfacatori.

Femei si barbati

In primul rand ar trebui sa stabilesti care sunt diferentele majore intre dorinta sexuala a partenerului tau si dorintele tale.

Stabileste un numar de experiente sexuale care nu ar trebui sa lipseasca din agenda voastra si discuta cu partenerul tau viitoare experiente.

In pielea ta

Priveste-te cu atentie, intelege felul in care functioneaza trupul tau si urmareste raspunsul trupului tau atunci cand faci sex.

Numai dupa ce te vei cunoaste pe tine vei reusi sa ajungi la rezultatele dorite cu partenerul tau.

Treci peste asteptari

Viata sexuala nu e o cursa cu obstacole, nu trebuie sa ajungi nicaieri si nu trebuie sa depasesti mereu ceea ce ai facut anterior.

Ba mai mult, nu trebuie sa faci ceea ce fac ceilalti si nu trebuie sa fii mai "buna" decat fostele sau viitoarele sale iubiri.

Incearca si vezi ce iese

Nu renunta la nimic daca nu ai incercat macar o data. Lucrurile noi pot deranja, insa nu stiu ce rau ar putea sa faca.

Asa ca ia-ti inima in dinti si deschide drumul spre noutati in dormitor. Cu cat vei incerca mai mult, cu atat ai mai multe sanse sa descoperi lucrurile care iti fac placere.

Cere si ti se va da

Nimeni nu iti poate ghici gandurile, asa ca pentru a avea o noua viata sexuala trebuie sa spui care sunt problemele vechilor experiente.

Numai asa vei reusi sa iti restartezi viata sexuala si sa descoperi placerile adevarate pe care aceasta ti le poate oferi.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou