Ghidul bombei sexy

Tips and tricks

Ghidul bombei sexy

Toate fetiţele îşi doresc să devină, când vor fi mari, cochete, adevărate bombe sexy. Aspiraţiile mele de “femme fatale” au început în clasa a treia, când mă îmbrăcam cu rochiile de cocktail ale mamei, mă machiam (strident) cu trusa Ruby Rose a ei şi exersam mersul pe tocuri prin casă, cu pantofi marimea 38.

Eram fascinată de Marilyn în "Unora le place jazzul" şi mi se părea o nefericire, o nedreptate că nu am părul blond platinat ca al ei. Eram tunsă băieţeste, cu breton "à la Lolek". Dezastrous! Încercam să remediez acest defect punându-mi în cap juponul mamei (galben pai).

Mai târziu am devenit şoarece de bibliotecă. Mă îmbrăcam cu haine lălâi, citeam Cioran, Nietzsche, McLuhan. Eram intransigentă cu mine şi cu ceilalţi. Mi se părea frivol şi ridicol să ai în cap doar băieţi, haine şi strategii de seducţie. Între timp, mi-am revenit. Din fericire. Îmi place să fiu cochetă. Ador să fiu feminină, provocatoare, irezistibilă.

Unele femei sunt aşa instinctiv. Altele, ca mine, au nevoie să depună un pic de efort ca să se transforme într-o bombă sexi. Cum e o bombă sexy? Ce face ea?

Este plină de contradicţii. Este complexă şi irezistibilă. Sigură de sine, dar vulnerabilă. Naivă, dar impertinentă. Poartă pantofi cu toc cui, dar şi-i aruncă din picioare cu prima ocazie. Adoră să poarte neglijée, dar de abia aşteaptă să-l dea jos. Tot timpul speră să întâlnească pe cineva cu adevărat important.  Când intră în încăpere, o priveşte toată lumea. Când iese din încăpere, o priveşte toată lumea. Nu pentru că că e neapărat mai frumoasă decât alte femei sau pentru că hainele ei sunt mai sofisticate, ci pentru că emană sex-appeal.

Chiar dacă îşi cumpără o brăţară ieftină, o poartă de parcă ar fi de la Tiffany. Primeşte flori şi şampanie de la admiratorii ei. Maniera în care reacţionează la primirea unui cadou este un spectacol în sine.

Nu este plictisită şi nici plictisitoare. Nu se dă altcineva. Nu crede în convenţii. Nu se lasă impresionată de operă de artă sau filme care nu-i plac. Nu se teme să spună adevărul, dar ştie că unele minciuni fac viaţa mai plapitantă. Îşi dezvăluie sentimentele fără teamă. Crede că majoritatea oamenilor sunt buni.

Stă întotdeauna dreaptă, cu umerii relaxaţi şi pieptul împins în afară, oferindu-şi inima. Bomba sexy este o optimistă incurabilă. Orice i se întâmplă zi de zi, găseşte motive să se bucure de viaţă. Pentru ea e mai important să fie elegantă decât să se simtă confortabilă. Nu se plânge că poartă tocuri de 10 cm şi e dispusă să îndure frigul pentru a-şi arăta piciorul gol. Iubeşte animalele şi vrea să le salveze. Pe toate.

Este empatică cu cei din jurul ei. Bomba sexy este inteligentă. Ea nu este niciodată antipatică şi nu-şi doreşte să i se dea dreptate cu orice preţ. Se pune la punct cu subiectele de care are nevoie în viaţa ei socială, dar nu pentru a epata, ci pentru a-i face pe ceilalţi să se simtă în largul lor.

Plânge când e vorba  de inimi rănite sau de animale părăsite. Flirtează în egală măsură şi cu bărbaţii şi cu femeile. Nu are veleităţi de casnică. Ea acasă se relaxează şi se înfrumuseţează. Întârzie la întâlniri, dar mai puţin decât primadonele. Spune minciunele în legătură cu iubiţii. Are crize de nervi în public. Aruncă cu paharul de băutură. Este inocent exagerată: apare fără sutien sau cu pulover şi tocuri cui la şedinţă. Nu dă înapoi inelul când se hotărăşte să rupă logodna.

M-am apucat să vizionez cât mai multe filme cu bombe sexy şi încerc să le imit. E amuzant şi jur că am senzaţia că cei din jur sunt fermecaţi de mine.

Câteva bombe sexy renumite?

  • Patricia Arquette
  • Jayne Mansfield
  • Josephine Baker
  • Marilyn Monroe
  • Jane Russell
  • Gina Lollobrigida
  • Mae West
  • Sophia Loren
  • Brigitte Bardot
  • Rita Hayworth
  • Kim Bassinger
  • Marisa Tomei
  • Ava Gardner
  • Lana Turner
  • Drew Barrymore
  • Elizabeth Taylor


feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou