Cunoaste-te pe tine insati!

Tips and tricks

Cunoaste-te pe tine insati!

Este prima conditie care trebuie indeplinita inainte de a-l putea cunoaste pe altul… inclusiv din punct de vedere sexual. Poate crezi ca stii deja tot ce iti poate provoca placere pe harta corpului tau. Nu strica insa niciodata sa incerci ceva nou, care promite placeri inedite.

Poti citi acest articol impreuna cu iubitul tau sau ii poti face un trainning cu ocazia urmatoarei voastre partide de sex. Daca obisnuieste sa se "repeada" asupra zonei tale genitale, e momentul sa il dezveti de graba si sa descoperiti impreuna noi puncte din care poate tasni placerea.

Gatul – este o zona foarte sensibila care iti poate trezi senzatii deopotriva tandre si excitante. Partenerul tau te poate mangaia usor cu degetele si cu intreaga palma sau te poate saruta delicat. Daca te gadili – ceea ce, trebuie sa recunoastem, se intampla destul de des – e cazul sa treaca la…

Ureche – o alta zona plina de promisiuni. Din nefericire, multi barbati confunda muscatul lobului cu rontaitul si explorarea urechii cu o modalitate de a-si depune saliva cat mai aproape de timpanul tau. Nu te sfii sa ii atragi atentia daca exagereaza cu actiunile lui, altfel o sa va aflati intr-o situatie caraghioasa amandoi. Cel mai bine este sa ii dai de inteles cum ti-ar placea sa faca de fapt, fara sa insinuezi niciun repros. Poti sa il intrebi in acelasi timp ce recomandari are sa iti dea si el tie.

Inca un lucru important legat de urechi: atentie la cercei! Cel mai bine ar fi sa ii scoti inainte sau sa ai grija macar… sa nu-l raneasca.

Sanii – daca nu explorati suficient aceasta zona, nu faceti doar o mare greseala ci… doua mari greseli! Stimularea sanilor este o cale sigura spre orgasm, si nu e vorba doar de orgasmul tau! Ei sunt totodata un important factor de excitatie pentru el. Pe langa saruturi si mangaieri (mai insistente asupra sfarcurilor), puteti picura ulei de masaj asupra zonei. Va face mangaierile mai intense.
 
Spatele – este zona asupra careia trebuie insistat mai ales daca esti tensionata sau obosita. Un masaj facut cu un ulei aromat va insemna si un strop de… aromaterapie, pe langa o modalitate excelenta de relaxare. Muzica voastra preferata in surdina, mangaieri si parfum… nu-i asa ca esti deja "in the mood"?

Coapsele – o zona deseori neglijata, dar care ascunde senzatii deosebite. Partenerul tau poate "proba" potentialul erotic al acestei zone prin mangaierea si sarutarea coapselor si a partii din spate a genunchilor.

Acestea fiind… scrise, teoria e gata! E momentul sa treceti la practica!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou