Barbatii te invata sa ii seduci

Tips and tricks

Barbatii te invata sa ii seduci

Iti place sa iei intiativa? Crezi ca e la fel de sexy ca o partida sa inceapa la initiativa unei femei ca si la ce a unui barbat? Te tenteaza deseori sa faci primul pas, dar te temi de stangacii sau de ce ar putea sa creada el? Ei bine, de acum inainte poti sa lasi temerile deoparte!

Ti-am pregatit cateva manevre de seductie care il vor aprinde in orice moment. Garantam pentru succesul lor! Ce ne face atat de sigure? Faptul ca au fost recomandate chiar de ei! Barbatii sunt cei care iti dezvaluie in cele ce urmeaza cateva stimulente care le aprind calcaiele instantaneu.

Si stii care e partea cea mai buna? Nu trebuie sa pui in scena un spectacol maraton de striptease sau sa dai jumatate de salariu pe un costum de menajera obraznica. Ci doar sa faci o miscare subtila la momentul potrivit.

Asta seara nu mai astepta deznodamantul! Stabileste intriga chiar tu astfel:

Rapid, usor si extreeem de eficient: complimenteaza-i "dotarile". Va arde de nerabdare sa iti multumeasca pentru compliment si sa iti demonstreze ca nu te-ai inselat deloc cu laudele.

In mod accidental atinge-i bratul cu sanii in timp ce incerci sa te strecori pe langa el la o petrecere sau sa culegi un obiect oarecare de langa el.

La sfarsitul unei cine in doi, citeste-i in cafea deznodamanatul: "Foarte curand vei fi extrem de fericit si de dezbracat".

O seara plicticoasa la televizor? Zapeaza "intamplator" pana la canalul cu filme erotice. Imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti atraga curiozitatea si pentru care sa ii ceri asistenta.

Fa parada modei cu ultima achizitie de la cumparaturi. Poarta doar respectivul obiect: poate sa fie un colier sau o agrafa de par, cu atat mai bine!

Surprinde-l intr-o seara cand vorbeste la telefon si desfa-l la pantaloni dandu-i de inteles ca aveti de lucru. Daca vorbeste cu seful sau cu alta persoana greu de expediat, cu atat mai bine! Forta tentatiei va creste proprtional cu timpul pierdut pe fir.

Va puneti la patru ace pentru un party select? Asteapta pana sunteti amandoi gata dupa care da-i un motiv serios sa intarziati.

Adauga pe lista de cumparaturi pe care i-o strecori in fiecare sambata dimineata in buzunar si cateva produse sexy: sampanie, capsuni, frisca… Cu siguranta va veni cu tolba plina…



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou