Infidelitatea poate salva casnicia!

Sexperiente

Infidelitatea poate salva casnicia!

Cand vine vorba de o casnicie reusita, numeroase sunt metodele prin care aceasta se poate mentine. Una dintre acestea este neconventionala si poate parea de-a dreptul iesita din comun.

O noua teorie vine in ajutorul celor care… calca stramb intr-o relatie. Terapeuta Andrew G. Marshall dezvaluie care sunt neasteptatele beneficii ale inselatului!  

Pentru multe cupluri, tradarea partenerului este de neiertat si duce implicit la destramarea relatiei sau chiar a casniciei. Cu toate acestea, terapeuta sustine ca o aventura poate resuscita relatia actuala care a ajuns intr-un punct mort.

Cu certitudine exista si riscuri in momentul in care se recurge la o asemenea varianta, pentru multe persoane fiind imposibil sa depaseasca momentul unei infidelitati.

Cu toate acestea, unii pot sa treaca peste durerea unei aventuri si ajung sa aiba o relatie mai puternica.

Shena, de exemplu, o femeie de 56 de ani, marturiseste ca relatia sa amoroasa cu un barbat mai in varsta i-a imbunatatit casnicia pe termen lung. Ea isi inseala barbatul de cinci ani de zile si recunoaste ca, daca nu ar fi facut-o, casnicia ei s-ar fi destramat din lipsa de experienta sexuala.

Pot exista beneficii nebanuite in urma unei aventuri, dar sunt si efecte negative, precum gelozia si dorinta de revansa.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou