4 sex-idei de primavara

Sexperiente

4 sex-idei de primavara

Mai avem o luna de primavara, o fi mult, o fi putin? Cert e ca trebuie sa profitam la maximum de ea. Si cum am putea sa ne bucuram mai bine decat folosind cele 4 sex idei pe care Mayra ti le propune pentru acest final de primavara.

Primavara e anotimpul dragostei, cand hormonii o iau razna si te bucuri de orice. Motiv propice pentru a-ti condimenta viata sexuala si a scapa de toate ritualurile monotone.

Refuza sexul plictisitor din timpul iernii si adu vietii tale intime un nou look primavaratec. Si daca nu ai facut asta pana acum (si m-ai asteptat pe mine sa-mi dau cu parerea), atunci macar in ultimul ceas profita de primavara.

Chiar daca e un inceput cam tardiv, e numai bine pentru inceputul de vara. O sa ai un antrenament rapid pentru noptile fierbinti pe care le vei petrece alaturi de iubitul tau.

Si cum sexul de primavara are ceva din nostalgia timpurilor trecute (cele din liceu cand erai indragostita… de toata lumea), iti propunem patru trucuri simple, dar perfecte pentru a te inviora… sexual.

1. Libertate, dulce libertate

Fugi de la birou pentru doua zile (vineri si luni ar fi ideale) si propune-i iubitului tau un week-end special. Planifica o iesire din oras, undeva aproape, dar trebuie sa fie o schimbare de peisaj. Sau, daca esti cu adevarat curajoasa, condu pana la marginea orasului si propune-i o partida de sex pe bancheta din spate.

Rupe monotonia si arata-i ca poti fi o sportiva desavarsita. In week-end-ul in cauza accepta provocarea si demonstreaza-i ca si tu te poti juca fotbal sau poti face hicking. O sa vezi ca adrenalina acumulata o sa isi faca simtita prezenta in dormitor.

2. Dragoste cu lingurita

Gateste cateva deserturi fabuloase si hraneste-l pe iubitul tau. Pentru a amplifica senzatiile, dezbraca-l si leaga-l la ochi. Foloseste capsuni cu frisca, siropuri dulci si miere pentru un plus de senzualitate.

Daca ai chef de mai mult, poti sa ii desenezi harti pe trup si apoi sa iti lingi traseul. Jucati-va cu fructe de sezon si folositi-va la maximum imaginatia. Daca vreti senzatii intense puteti experimenta si cu gheata si inghetata.

3. O mare de iubire

Cumpara un sampon nou cu un miros primavaratec (incearca arome dulci, dar nu agasante) si da drumul la apa. Dupa ce s-a umplut cada, adauga cateva saruri (florile de primavara parfumeaza o gama larga de saruri) si cere-i iubitului tau sa te ajute.

Pune-l sa iti spele parul si sa te ajute pentru a obtine un trup neted si curat. Ajuta-l si tu la randul tau. Dupa ce a-ti devenit mai curati… vedeti voi ce puteti face :P .

4. Proaspat ca un pat flori

Care e cel mai romantic gest pe care il poate face iubitul tau? Sa iti ofere flori (am zis romantic, nu folositor :P ). Si atunci de ce nu ai face si tu la fel?

Cumpara florile care ii plac mai mult (sau flori de primavara) si fa o carare care sa duca de la intrare pana la pat. Asteapta-l ca o zana a florilor dispusa sa ofere mai mult decat cateva floricele.

Sa inceapa deflorarea!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou