Vreau si pot sa muncesc!

Drumul spre centru

Vreau si pot sa muncesc!

Si persoanele cu dizabilitati intelectuale vor si pot sa munceasca, dar au nevoie de putin ajutor. Adi si Maria sunt doi tineri cu dizabilitati intelectuale , beneficiari ai Fundatiei Pentru Voi , care , prin proiectul Vreau si pot sa muncesc , au fost ajutati sa-si gaseasca un loc de munca.

Acum, cei doi pot sa sa locuiasca in comunitate alaturi de semenii lor  si  sa isi faca noi prieteni. Cu un minim de suport ei pot duce acum o viata independenta.

Vizioneaza acum povestile lor la www.pentruvoi.ro

Cele doua materiale prezinta povestile de succes a doua persoane cu dizabilitati intelectuale care sunt angajate si care prin exemplul lor personal vor sa demonstreze ca pot , chiar traind cu dizabilitati intelectuale , sa aiba un loc de munca.

Proiectul Vreau si pot sa muncesc! a fost finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei , prin programul PHARE 2006 – Coeziune Economica si Sociala , Dezvoltarea Resurselor Umane – Masuri de Incluziune Sociala si a urmarit promovarea incluziunii sociale a adultilor cu dizabilitati intelectuale din Timisoara , prin facilitarea accesului pe piata muncii si combaterea discriminarii acestora.

Diseminand la nivel national modelul dezvoltat la Timisoara ne propunem sa contribuim la angajarea persoanelor cu dizabilitati in toate regiunile tarii.

Directionand 2% Fundatiei Pentru Voi , mai multe persoane cu dizabilitati intelectuale pot avea o viata mai buna!

Pentru mai multe informatii , nu ezitati sa ii contactati pe membrii fundatiiei la tel. 0256.228.062 , e-mail: pentruvoi@pentruvoi.ro , www.pentruvoi.ro .



Tag-uri:

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou