Sting: X Factor e doar karaoke

Gossip

Sting: X Factor e doar karaoke

Sting nu crede in valoarea concursurilor care descopera vedete! Cantaretul crede ca artistii crescuti in pepiniera concursurilor televizate nu sunt destul de talentati si nici nu sunt selectatati asa cum trebuie, asta pentru ca juriul nu are nicio legatura cu muzica.

Sting nu e genul de artist care sa comenteze doar de dragul de a aparea in ziare, asa ca tindem sa ii dam dreptate atunci cand isi exprima nemultumirile.

Artistul britanic apreciaza ca show-ul este de-a dreptul plictisitor promovand muzica fara suflet, absolut dezgustator din punctul de vedere al lui Sting.

in

Dar nu numai artistii promovati sunt o problema, crede britanicul, ci si juratii care nu prea au ce cauta in lumea muzicii.

"E un show teribil in care juratii sunt niste persoane care nu au un talent recunoscut, in afara de promovarea excesiva. Practic te uiti la o sesiune de karaoke televizata in care toata lumea se conformeaza cu stereotipii. E o telenovela care nu are nicio legatura cu muzica", a mai adaugat Sting.



Tag-uri: ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou