Paris e femeie serioasa

Gossip

Paris e femeie serioasa

Sau cel putin asta vrea sa ne convinga mostenitoarea imperiului Hilton. Gurile rele spun ca Paris face tot ce poate (sunteti libere sa va folositi imaginatia) pentru a-l convinge pe Doug Reinhardt sa o ceara de sotie. Si ghici ce… functioneaza!

Planul lui Paris, de a purta bentite ciudate cu cristale swarowski, se pare ca functioneaza. Nu de alta, dar vederea lui Doug Reinhardt e puternic afectata!

Prietenii comuni ai celor doi sustin ca Doug e indragostit iremediabil de blonda si ca are de gand sa o ceara in casatorie in viitorul apropiat.

Sa speram ca pana atunci Paris nu va observa ca Doug nu prea se potriveste cu rochitele ei roz si cu catelusul suav din gentuta Louis Viutton.

"O voi cere in casatorie, dar nu pot spune cand. Nu vreau sa stric surpriza", a declarat bietul Doug pentru tabloidul britanic Mail. Suntem siguri ca sarmanul nu vrea sa strice surpriza, doar cea mai buna modalitate e sa spui totul presei.

“Sunt impreuna de cinci luni, iar Doug e decis sa o ceara de nevasta in cateva luni. Nu vede de ce ar mai trebui sa piarda vremea. In vara aceasta o va cere de sotie", a declarat o sursa apropiata celor doi.

Sfatul nostru: Fugi, Doug, fugi!:P (sa nu zica apoi ca nu i-am zis).



Tag-uri:

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou