Madonna si Mercy, in sfarsit impreuna

Gossip

Madonna si Mercy, in sfarsit impreuna

Stiu ca nu ati putut dormi in pace si nici nu ati trait linistite atata vreme cat Madonna a luptat din rasputeri cu sistemul juridic din Malawi pentru a obtine adoptia micutei Mercy. Acum e momentul sa respirati linistite! Cele doua sunt impreuna si sunt fericite, spre bucuria tuturor locuitorilor planetei.

Micuta Mercy James, de doar patru anisori, a fost adusa la Londra si locuieste in casa de 15 milioane de lire sterline pe care Madonna o are in Mayfair.

Cantareata a obtinut custodia asupra fetitei si era de asteptat ca proaspata mamica sa o ia pe micuta din Malawi. In schimb o dadaca a fost trimisa sa aduca fetita, iar Madonna si familia sa (fiica Lourdes, fiul Rocco si fiul adoptiv David) au venit abia ieri la Londra pentru a o intalni pe Mercy.

Ce sa-i faci, nu e usor sa iti faci timp pentru copilul adoptiv atunci cand esti o vedeta internationala.

"Mercy pare destul de confuza. A fost un adevarat circ in jurul ei in ultimele zile, asa ca nu e o surpriza pentru nimeni ca micuta se simte ciudat", a declarat un martor ocular.

Nu putem trage concluzii, dar din pozele capturate de paparazzi micuta nu pare fericita deloc. Totusi, a schimbat saracia unei tari africane din lumea a treia cu lumea nebuna a Madonnei… nu pot sa ma pronunt care e mai buna :P !



Tag-uri: , ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou