Lindsay Lohan – lovita de o motocicleta

Gossip

Lindsay Lohan – lovita de o motocicleta

Actrita americana Linsday Lohan a fost spitalizata, sambata, la New York, dupa ce aceasta a fost lovita de un motociclist, conform unei surse citate de New York Post.

Lohan se intorcea dintr-un club din New York impreună cu prietena ei, Samantha Ronson, cand a fost lovita de un motociclist, conform declaratiilor ulterioare ale tatalui sau, Michael Lohan.

"Nu este ranita. Este singurul lucru care conteaza acum", a declarat tatal actritei.

Lohan a fost transportata la Beth Israel Medical Center, unde i-a fost acordat primul ajutor, fiind externata ulterior.

Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie – Masina buclucasa") si mare speranta a Hollywood-ului, Lohan s-a remarcat in 2007 prin doua arestari pentru conducere in stare de ebrietate si un sejur de doua luni intr-o clinica de dezintoxicare. In timpul arestarilor, politia a gasit in masina sa si mici cantitati de droguri.

Starleta a aparut in 2006 in filme precum "The Last Show" si "Bobby". Ea a tinut prima pagina a ziarelor cu stilul sau de viata. La inceputul lui decembrie 2006, purtatorul de cuvant al actritei a confirmat ca aceasta ia parte la reuniuni ale Alcoolicilor Anonimi.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou