Janet Jackson a fost spitalizata

Gossip

Janet Jackson a fost spitalizata

Janet Jackson a fost internata marti dupa ce a lesinat in timpul unei probe audio. Cantareata se afla in Canada, acolo unde urma sa sustina un concert. Se pare ca starea de sanatate i-a facut probleme.

Janet Jackson a fost intenata in spital imediat dupa ce a lesinat pe scena. Sora lui Michael Jackson se afla in Montreal, Canada, acolo unde trebuia sa sustina un concert de amploare.

In timpul probei audio efectuate in timpul dupa-amiezii, cantareata de 42 de ani a lesinat.

Starul pop "s-a simtit rau pe toata durata probei" – potrivit surselor citate de People. Janet a fost dusa de urgenta la spital, acolo unde este in prezent monitorizata.

Pr-ul sau nu a dat mai multe detalii si nici nu a precizat care este starea vedetei. In schimb, a anuntat ca spectacolul din Montreal va fi reprogramat, fapt ce ne lasa sa intelegem ca starea acesteia nu este atat de grava.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou