Retro by Adina Nanu

Event

Retro by Adina Nanu

Miercuri 27 iunie, la ora 19, Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret va fi gazda unei colecţii de costume semnate Adina Nanu. O expoziţie foarte interesantă, unică în România, ce cuprinde ţinute de la 1850 şi până astăzi.

Despre Adina ştim că este o persoană foarte pasionată de istoria modei, care şi-a propus să realizeze o demonstraţie de forţă culturală a veşmântului. Ea declară că "Expunerea porneşte de la ideea că moda se inspiră întotdeauna din trecut. În vara asta, de pildă, îmbrăcămintea oamenilor de pe stradă pare complet diferită de cea care se purta acum un secol. În primii ani după 1900, uitându-ne mai bine, observăm însă că lumea pare numai a-şi fi lepădat hainele de deasupra, ramânând în lenjeria de dedesubt. Bărbaţii în cămaşă sau maiou şi în izmenele care se cheamă short, femeile în combinezon sau jupon sau în corsetul care, de când a fost lansat pe scena de Madonna, semnat J.P. Gaultier, a devenit o piesă vestimentară curentă. Acesta este motivul pentru care l-am ales să ilustreze afişele şi invitaţiile expoziţiei".



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou