Oprah: Rihanna, o sa te mai loveasca!

Event

Oprah: Rihanna, o sa te mai loveasca!

Asta i-a transmis celebra prezentatoare TV Rihannei! Oprah a avertizat-o pe cantareata ca, desi lucrurile vor parea lapte si miere in primele luni, sansele ca Brown sa o mai loveasca sunt extrem de mari. Oprah crede ca cel mai bine ar fi ca cei doi sa se desparta.

Oprah i-a cerut Rihannei, in cel mai recent talk-show al sau, sa se mai gandeasca la relatia sa cu Chris Brown. Presa din SUA sustine ca Rihanna l-ar fi iertat pe Chris, dupa ce acesta a batut-o in noaptea premiilor Grammy, insa reactiile nu au fost pozitive.

Numeroase vedete au reactionat negativ la aflarea vestii. Iar Oprah crede ca cel mai bine ar fi sa lase timpul sa decida.

"Chris Brown si Rihanna, daca as fi prietena voastra v-as suna si v-as spuse sa va lasati ceva timp. Ducetiva la consiliere. Aveti grija de voi. Vindecati-va in primul rand", a declarat Oprah.

Simbolul televiziunii americane nu s-a sfiit nici sa o avertizeze pe Rihanna ca va fi lovita si a doua oara. "Daca un barbat te-a lovit o data, te va lovi iar. Te va lovi iar!", a subliniat Oprah.

Nici consilierul Gayle King nu a apreciat vestea reconcilierii. "Daca vreti sa fiti impreuna e ok. Dar trebuie sa va acordati ceva timp. Sunt ingrijorata ca meajul pe care il trimiteti fanilor tineri nu este cel corect", a precizat aceasta.

Donald Trump a fost si el printre contestarii deciziei. "Ar fi bine sa plece de langa el. Daca revine, nu e decat o ratata si nu merita succes in viitor", a declarat acesta intr-o riposta dura la adresa Rihannei.

Noi ne-am spus deja parerea, dar nu strica sa o repetam. Spune NU violentei si solicita ajutorul justitiei in cazul in care ai fost abuzata!

12

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou