Halle Berry este însărcinată!

Event

Halle Berry este însărcinată!

Gata, este oficial, actriţa Halle Berry va deveni mămică! Câştigătoarea premiului Oscar a recunoscut că este gravidă în trei luni. “Gabriel şi cu mine suntem în culmea fericirii. Am aşteptat mult timp acest moment”, a declarat Halle.

Actriţa şi-a cunoscut actualul iubit, modelul Gabriel Aubry, în vârstă de 32 de ani, la o şedinţă foto pentru Versace, în noiembrie 2005. Cei doi şi-au făcut publică relaţia trei luni mai târziu cu ocazia inaugurării unui magazin Versace la New York.

La începutul acestui an, Halle Berry şi-a declarat intenţia de a deveni mamă. Actriţa a mers şi mai departe de atât şi a vorbit deschis despre ce fel de mamă ar dori să fie: "Copiii mei vor fi învăţaţi că orice lucru se obţine în viaţă numai cu multă muncă. Nu este vorba de bani, deoarece există recompense mai mari, precum integritatea şi atingerea obiectivelor pe care ţi le-ai propus".

Faptul că va avea un copil nu a determinat-o pe actriţă să-şi schimbe atitudinea faţă de căsnicie. Halle susţine cu tărie că nu se va mai căsători niciodată, deoarece reuşita unei relaţii nu depinde de inelul de pe deget sau de un petic de hârtie. Ar trebui să o credem pe cuvânt, în fond, după două căsnicii ratate sintagma "până când moartea ne va despărţii" nu mai are valoare…   



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou