Colectia Lanvin pentru H&M

Trendsetter

Colectia Lanvin pentru H&M

Daca pana zilele trecute noul designer alaturi de care vor colabora cei de la H&M era inca un mister (s-au lansat doua videoclipuri de teasing), se pare ca acum este oficial, vorbim de o colectie capsula Lanvin for H&M!

Chiar daca initial s-a zvonit ca va fi vorba de Bottega Veneta si designerul lor Tomas Maier, se pare ca nu se va intampla acest lucru, desi trebuie sa recunosc ca mi-ar fi placut.

lanvin

Directorul artistic, Alber Elbaz, spune ca noua linie va ajunge in magazine pe 23 Noiembrie 2010. Iar daca el se va ocupa de partea feminina a acestui proiect, cea masculina ii va fi distribuita designerului Lucas Ossendrijver.

"Cei de la H&M ne-au abordat pentru aceasta colaborare si pentru a vedea daca putem <traduce> visul pe care l-am creat la Lanvin spre o noua si larga audienta" spune Alber Elbaz.

"Chiar daca am declarat in trecut ca nu voi realiza niciodata o colectie mass-market, acum sunt intrigat de ideea propusa de H&M, adica sa aducem un plus de lux pentru colectiile lor. Acesta a fost un excercitiu exceptional, ca doua companii aflate la poli opusi sa lucreze impreuna pentru ca impartasesc aceeasi filozofie: sa aducem bucurie femeilor si barbatilor din intreaga lume."

lanvin

Se pare ca in momente de criza, moda este si ea in schimbare, iar designerii se afla acum intr-o pozitie dificila, asa ca nu mai sunt in masura sa refuze astfel de oferte de colaborare.

De partea cealalta, cei de la H&M declara: "Suntem foarte incantati de noua colectie Lanvin for H&M, este un moment foarte important. Lanvin va aduce brandului H&M luxul si traditia frantuzeasca. Este o colectie Lanvin in toata regula, folosind metodele lor de lucru."

Noua colectia va vedea lumina zilei pe 2 Noiembrie, odata cu un filmulet de lansare special. Totusi, dupa 9 septembrie vom putea sa vedem si cateva schite.

Cred ca ar trebui sa ne asteptam la preturi mai mari, la o calitate mai buna a produselor, la un design impecabil si cu siguranta la cozi mult mai mari! :)

Printre alti designeri care au lucrat alaturi de H&M se numara: Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel, Stella McCartney, Jimmy Choo, Comme des Garcons si Viktor & Rolf.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou