Undo-plastie

Estetica

Undo-plastie

Dupa doua operatii la nas si cateva mii de dolari, Debra Dun isi ura atat de mult fata incat ajunsese sa nu se mai uite in oglinda, sa nu mai iasa din casa si sa-si ascunda fata sub suvitele de par ori de cate ori se afla in public.

"De fiecare data cand ma uitam in oglinda, imi venea sa ma pocnesc in nas si sa-l fac sa revina la normal!" spune Debra, o femeie de 40 de ani din New York.

A vrut sa-si opereze nasul pentru ca suferise un accident in copilarie, dar inca se intreaba ce a fost in capul iei cand a luat aceasta decizie? Si chiar daca toti doctorii ii spuneau ca multe femei ravnesc "la un nasuc dragut ca al ei", ea regreta foarte tare ca a luat aceasta decizie si ca luptase cu ceea ce mama natura ii oferise.

Disperarea pe care o simtea era atat de mare, incat s-a hotarat sa-si faca inca o opereatie… o undo-plastie – adica i-a rugat pe doctori sa-i refaca nasul exact asa cum era inainte de prima operatia estetica.

Debra a suportat inca o operatie estetica care a durat de trei ori mai mult decat cea originala, totul pentru a avea nasul la care renuntase acum cativa ani.

Bineinteles ca exista o probabilitate cam mica sa ai nasul exact ca inainte, dar Debra e multumita ca nasul ei arata aproape normal acum. Pacat ca acum cinci nu era…

Aceasta operatie estetica care nu slabeste, nu te face mai frumoasa si nu iti intinde niciun centimetru de piele, a devenit din ce in ce mai populara si mai ceruta (in anul 2007 au avut loc 16 milioane de astfel de operatii). Una din trei operatii estetice cerute la ora actuala este undo-plastia.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou