Valea Arginţilor

Travel Chic

Valea Arginţilor

Te-ai săturat până peste cap de caniculă şi de praful înnecăcios din sublima noastră capitală europeană? Şi eu la fel. Weekendul acesta nu mai este cool să mergi la mare, cu yachtul sau cu şalupa. Nici la munte, cu ATV-ul! Unde? Pe plaiurile mioritice, lângă Bran, la Valea Arginţilor.

 

valea argintilorDecorul natural este sublim! Iar obiceiurile tradiţionale se pare că reuşesc să îi convingă pe români să prefere o vacanţă la ţară în locul uneia pe litoral sau în străinătate.

valea argintilorCabana Valea Arginţilor (pensiune agroturistică de 4 stele) aduce un farmec aparte al vieţii la sat, unde majoritatea bucureştenilor preferă să se retragă dacă nu pentru întreaga vacanţă, atunci măcar pentru finalurile de săptămână.

valea argintilorSituată în satul Şimon, la doar câţiva kilometri de Bran, cabana este decorată în stil rustic, inspirat din viaţa tradiţională a oierilor ardeleni.

valea argintilorEste un loc fascinant. Pensiunea e alimentată cu apă minerală plată din şapte izvoare captate special pentru aceasta casă. Are restaurant, bucătărie complet echipată, disco bar, o sală de lectură, una de fitness, şi alta pentru conferinţe şi reuniuni.

Şi dacă ţi se face foame este păcat să nu guşti specialităţile locale – brânzeturile brăneşti, bulz de mămăligă sau micul dejun bufet pe bază de preparate tradiţionale!

Rezervari: office@jinfotours.ro.
Telefon: 07212 208 888
www.valea-argintilor.rofeedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou