Top 5: cele mai mari orase

Travel Chic

Top 5: cele mai mari orase

Ce zici de o vacanta de zile mari, cu accentul pe “mari”? Astazi iti prezentam un top 5 al celor mai mari si mai populate orase din lume. Asa ca daca iti place agitatia, acestea sunt orasele in care trebuie sa mergi neaparat. Care sa fie? :)

3. Mumbai


Tara: India

Populatie: 18 milioane de locuitori

mumbai

Mumbai, fost Bombay, este capitala statului indian Maharashtra si este cel mai populat oras indian. Mumbay este situat pe o insula in apropierea coastei vestice a Indiei.

Mumbai este capitala comerciala a Indiei si gazduieste importante institutii financiare cum ar fi Banca Indiei, Bursa de marfuri Bombay si sediile grupate ale multor companii indiene. Cu mari oportunitati de afaceri si un nivel de trai relativ ridicat, Mumbai a atras oameni din intreaga Indie si din Asia de sud, transformandu-se intr-un oras cosmopolit cu numeroase comunitati si culturi.

In Mumbai este situat Bollywood-ul, epicentrul hindi al industriei de film si televiziune, care produce anual cel mai mare numar de filme din lume. Mumbai este unul dintre putinele orase care gazduieste pe teritoriul sau un parc national.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou