Paris, mon amour!

Travel Chic

Paris, mon amour!

Nu reuşesc să scap de clişee. De fiecare dată când mă gândesc la Milano, îmi vine în minte cuvântul “modă”. La Tokio e sushi, la Londra e The Queen, iar Parisul este … “mon amour”!

E umilitor pentru o citadelă a atâtor întâlniri culturale – a celor mai ademenitoare cofetarii, a celei mai elegante şi mai rafinate mulţimi cu eşarfe – să fie încremenită într-un singur reper!

De ce e Parisul oraşul îndrăgostiţilor? De ce să mă simt singură dacă mă plimb de una singură în Montmartre? De ce să-mi doresc musai un braţ de care să stau agăţată, pe o bancă, în Jardins de Luxembourg? Je ne sais pas!

Mintea îmi zbura aiurea, către toate acestea, în avion. Pornisem “toute seule” spre Paris. Petre mă lăsase baltă exact în ultimul moment, iar pentru mine era clar. Relaţia noastră nu avea să meargă. De ce să mă iluzionez? Şi de ce sa îmi doresc să fiu într-o relaţie care nu mă face fericită?

Aşa că am decis să nu mai “sacrific” nicio lacrimă. Să încerc totul pentru a mă bucura de această săptămână. În cel mai frumos oraş din lume! Un loc al îndrăgostiţilor, dar ideal pentru un tratament anti-dragoste. Cui pe cui se scoate, nu?

Aşadar…vă prezint “Ghidul neîndrăgostitului în Paris”

Hotel – Kube Hotel

kubeArty, transparent, perfect în trend. Fiecare cameră e decorată de un alt designer, iar tema e aceeaşi: bineînţeles, cubul. Camere cu pereţi egali, băi cu cabine transparente, lifturi – cuburi transparente, cafenea unde fiecare masă e izolată de un cub de sticlă. Un spaţiu perfect al solitudinii chic&cool! Sau Hotel Lancaster. Locul preferat al Gretei Garbo în calatoriile ei solitare.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou