Camping chic

Travel Chic

Camping chic

Vara aceasta, cele mai hot destinatii de vacanţă au mare nevoie de libertate. Turismul cool al acestei veri nu mai vrea confort opulent de 5 stele, reguli pentru restaurante de 3 stele Michelin sau service fără cusur.

Cel puţin aşa spun coolhunterii, care previzionează obiceiurile de vacanţă ale consumatorilor.

Noul trend înseamnă responsabilitate, mobilitate şi libertate. Adică…camping!

Aşa că dacă o cere factorul cool, e musai să ne supunem. Şi nici nu e un mare sacrificiu! Mai ales că noile accesorii, servicii şi obiecte de campare sunt mai chic ca oricând!

Caravana "in"

L’Airstream este rulota-simbol a cinematografiei hollywoodiene. Toate starurile au stat în aceste vagonete (cu look metallic) în pauzele din timpul filmărilor. Iar acum, celebrele caravane au devenit cea mai hot locaţie pentru a–ţi petrece noaptea nunţii.

O companie americană a inventat serviciul şi are rezervări pentru tot anul care vine! (700 euro pe www.moving-room.com)

Rulote cu vedere

Gitan (ţigan, rrom, gitano). Este numele unui trend care se pare că va fascina lumea cool în următoarea perioadă. Aşa spun coolhunterii şi ar fi bine să-i credem dacă vrem să fim cu un pas înaintea tuturor. Curentul "nomad" este previzionat a se manifesta în toate aspectele lifestyle-lui cool. Iar tavalugul gitan a pornit deja la vale cu un obicei de vacanţă.

Închirierea de rulote cu look ţigănesc, în locaţii de vis. Francezii au înnebunit după noile "hoteluri" şi plătesc 180 de euro/noapte pentru o astfel de cazare.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou