Călătorie cu stil

Travel Chic

Călătorie cu stil

Tot anul am visat la această săptămână! Doar 7 zile până la vacanţă! Doamna Coca (atât de talentată când e vorba să aibă grija de hainele şi dressing-ul meu) tocmai a plecat. Hainele sunt curate…

călcate, aşezate în ordine, pregătite să sară în geamantan.

Mă răcoresc cu un sorbetto şi citesc o revistă super-glossy franţuzească (francezii o fac întotdeauna cel mai bine). Fiecare pagină întoarsă nu face nimic altceva decât să-mi amintească marea bucurie: 2 săptămâni doar pentru mine. La mare, la soare, cu prieteni apropiaţi, într-o destinaţie de vis.

Ajung la pagina de stil şi…intru în panică!!! Anul acesta călătoriile nu mai au voie să fie întâmplătoare. Destinaţiile trebuie să fie ecolo, cazarea trebuie să fie neapărat de design sau camping (!?), iar fiecare detaliu din valiză trebuie să fie impecabil. Se numeşte călătoria sau vacanţa "impec" (de la impecabil).

Vreţi să ştiţi despre ce e vorba? Iată:

Valiza

samsoniteFie e una de autor (very fashion), fie e una militarească (cele mari, din carton presat, cu o mulţime de cărţi poştale lipite pe ele sau cu imagini care să-ţi amintească de experienţe personale), fie cele marinăreşti (lungi ca un teckel, cu şnur alb-albastru şi capsă mare de prindere în unul din capete).

Valiza "couture" a lui Mc Queen m-a înnebunit! Samsonite Black Level, ivoire cu detalii-scoică şi roţi de inox!

Pălăriile Panama

panamaSunt cele mai căutate pentru călătoriile impec. Au luat locul celor din paie cu boruri dramatice, din canvas sau şepcilor sport. Panamaurile în culori pastel, cu accesorii din piele şi boruri scurte sunt absolut "in".

48h

48hPentru un weekend la mare sau la munte e nevoie musai de un "48h" – o geantă nici prea mare, nici prea mică, nici prea lată, nici prea îngustă, perfectă pentru câteva haine, o cămaşă de noapte sexy şi un necessaire chic. Cea mai "in" 48h? Metalică, piele, creată de Delano.

Slim alb

jeansPoate părea exagerat şi un pic prea lady, dar se pare că nici o domnişoară de Carryes (cea mai hot destinaţie a milionarilor din NY) nu pleacă fără să aibă în geantă măcar o pereche de jeanşi albi, slim fit, cu buzunare aşezate dorsal, pentru un funduleţ obraznic. Dar chic! (la Mango am văzut perechea perfectă).

Brumizatorul

evianSprayul de apă Avene, sau Evian, sau Act, sau Dior. Tu decizi! Important e să nu îl uiţi în frigider, când pleci spre aeroport.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou