Letters Bar iti garanteaza distractie, cultura si rasplata pe masura!

Prin oras

Letters Bar iti garanteaza distractie, cultura si rasplata pe masura!

Cel mai artish bar din capitala, Letters Bar Drinks & Lounge si-a obisnuit deja clientii cu evenimentele inedite pe care le gazduieste in locatia sa de pe Calea Plevnei nr 27.

Astfel, Pub Quiz este cel mai nou concept de concurs care rasplateste cultura generala si care poate aduce distractie si premii participantilor. Primul Pub Quiz va avea loc joi, 19 Mai, incepand cu ora 19.30 la Letters Bar.

Regulile jocului sunt extrem de simple, echipele trebuie sa aiba maxim 3 jucatori iar quizul cuprinde 4 runde a cate 10 intrebari fiecare. La finalul fiecarei runde, echipele vor arata raspunsurile date iar juriul le va puncta pe cele corecte. In cazul in care doua echipe au ajuns la un numar egal de puncte va exista o intrebare de departajare iar echipa care da raspunsul corect va castiga jocul si premiul iar in cazul in care ambele echipe dau raspunsul corect se va declara castigatoare echipa care va raspunde prima la intrebare. Orice tentativa de a se inspira din surse electronice sau clasicul “soptit” vor duce la descalificarea echipei.

Distractia si cultura generala fac echipa buna in Letters Bar. Astfel, participantii cu cele mai vaste cunostinte vor pleca acasa cu premii, dar si cu amintirea unei experiente inedite. Premiile constau in vouchere Letters Bar.

Pentru a se inscrie la Pub Quiz, doritorii trebuie isi anunte participarea la numerele de telefon: 031.434.8074 sau 0751.162.222.

Letters Bar iti garanteaza distractie, cultura si rasplata pe masura!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou