Ce cadouri handmade poti oferi de Craciun?

Mayra recomanda

Ce cadouri handmade poti oferi de Craciun?

Proverbul „nu lăsa pe mâine ce poți face azi” ar putea fi adaptat sub forma: „nu lăsa pe ultima sută de metri cumpărarea cadoului de Crăciun”. Și pe voi vă îngrozește ideea de aștepta într-un magazin vreme de câteva ore achitarea unui cadou? Sau poate căutați un cadou mai altfel, personalizat și în care se regăsește destinatarul?

De altfel, un cadou bun nu-i musai să fie scump ori extravagant. Poate fi un obiect ce amintește de o glumă pe care o împărțiți de fiecare dată când viața pare mai grea sau poate fi chiar un personaj preferat dintr-un film.

Iată 3 idei de cadouri handmade pe care le poți oferi iarna aceasta:

 

Minion croșetat

Anul 2013 a fost cu siguranță anul minionilor. În aproape orice nișă de handmade am găsit cel puțin un model de minion, fie că a fost origami, FIMO sau … croșetat. De altfel, minionii croșetați cu fir subțire de bumbac sunt jucării ideale pentru copii pentru că nu lasă scape, iar componentele sunt bine cusute pentru a nu fi desprinse de către cei mici.

 

Minioni crosetati din bumbac

Pentru adulții friguroși, există chiar varianta papucilor de interior croșetați, cu model Minion. Cu talpă care nu alunecă pe podele origresie, papucii minion reprezintă un cadou haios pentru cineva pasionat de filmele Despicable Me.

 

Rochie tricotată de Crăciuniță

 

Rochita tricotata de Craciunita

Probabil cel mai bine vândut model de costum de Crăciun e cel de Moș Crăciun, iar rochia de Crăciuniță rămâne în topul preferințelor cu haine de sărbători. De altfel, iarna, cu zăpadă, brad împodobit și Crăciun are un farmec aparte pentru cei mici. Așa că pentru o fetiță cochetă puteți comanda o rochie de Crăciuniță, tricotată manual de Mimi’s Handmade. Fiind muncă ce presupune atenție și detalii bine realizate, vă sfătuiesc să-i scrieți din timp doamnei Mimi.

 

Căciuli vesele, colorate și … croșetate

Iarna nu-i musai să fie gri, urâtă și deprimantă. Poate fi un prilej nemaipomenti pentru a purta căciuli vesele care transmit bună dispoziție. Un mic spiriduș, o vulpiță haioasă ori un cavaler modern sunt doar câteva modele de caciuli crosetate pe care le puteți comanda iarna aceasta.

 

Și am lăsat pentru final cel mai important motiv pentru care vă recomand ca iarna aceasta să comandați cadouri handmade: sunt unice, personalizate și transmit mesajul că cineva s-a gândit din timp la tine, la zâmbetul pe care-l vei avea în momentul în care vei deschide cadoul.

 

Așadar, tu ce cadouri handmade vei oferi iarna aceasta?

Autor articol: Echipa Atelier Handmadefeedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou