Fiskars dă tonul curăţeniei de toamnă

Fara sort

Fiskars dă tonul curăţeniei de toamnă

Greblele, măturile şi alte produse Fiskars oferă soluţia perfectă pentru curăţenia de toamnă.
Toamna aceasta, Fiskars îţi vine în ajutor cu noi unelte de cea mai bună calitate și alte câteva deja existente, asigurându-se că beneficiezi de tot ce ai nevoie pentru a-ţi menţine în stare perfectă grădina, înainte de instalarea iernii.

Pe măsură ce anul trece, orice grădinar ştie ce are de făcut pentru a asigura un început bun pentru iarna şi primăvara care urmează – curăţarea grădinii. Fie că este vorba despre strângerea cu grebla a frunzelor de pe gazon, măturarea prafului şi a mizeriei de pe asfalt sau desfundarea unui burlan blocat de frunze ude, folosirea de unelte bine proiectate, durabile poate reduce stresul, economisi timp şi aduce o mare diferenţă în rezultatul final.

 

Noutăţile anului 2013

O unealtă esenţială în orice proces de curăţenie de toamnă este grebla, iar Fiskars prezintă Grebla de frunze SolidTM disponibilă în dimensiuni medii şi mari. La curăţenie ajută şi noua Mătură universală SolidTM, care uşurează munca graţie capului de măturare lat, curbat şi perilor duali PowerCleanTM. Toate cele trei produse noi sunt echipate cu mânere din aluminiu, capete uşoare, puternice şi flexibile şi orificii care permit agăţarea, uşurând astfel operaţiunile.

Aceste unelte noi se alătură  unor produse deja existente, destinate suprafeţelor mai mari, precum grebla de frunze Fiskars XL şi sacul de strâns de greutate mică, pliabil, uşor de strâns, cu capacitate de 172 de litri, care asigură că toate frunzele şi reziduurile din grădină sunt adunate cu grijă şi îndepărtate fără a depune un efort prea mare.

Fiskars QuikFitTM – un produs versatil

Pe lângă noile produse, Fiskars pune la dispoziţie pentru curăţenia de toamnă, două unelte deja existente din familia de unelte QuikFitTM. Peria pentru pavaj QuikFitTM cu perii săi tari de metal constituie soluţia perfectă pentru curăţarea muşchilor şi a reziduurilor dintre plăcile de pavaj, în timp ce Curăţătorul de jgheaburi  Fiskars QuikFitTM poate desfunda şanţurile blocate de frunze şi alte reziduuri până la o înălţime de şase metri de la poziţia de stat în picioare cu ajutorul mânerului telescopic.

Fiskars este unul dintre cei mai mari furnizori globali de bunuri de consum pentru locuinţă, grădină şi exterior. Grupul are un portofoliu consistent de mărci internaţionale de încredere, printre care se numără Fiskars, Iittala şi Gerber. Fiind înfiinţată în anul 1649 şi figurând în lista NASDAQ OMX din Helsinki, Fiskars este cea mai veche companie din Finlanda. Fiskars a înregistrat vânzări nete de 748 milioane de euro în 2012 şi are aproximativ 4100 de angajaţi în peste 20 de ţări. www.fiskarsgroup.com

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou