Trăiască fast-food chic!
Fara sort

Berlinezii au readus în lumea hipsterilor conceptul. Într-o lume obsedată de eco, natural, piramide alimentare şi diete bio, nemţii au convins o lume ubersceptică să revină la tejgheaua fast-food-urilor. Dar cum tonul face muzica, au ştiut exact cum să ne re-vândă conceptul. Fast food-ul e acum fast-food de lux sau chic!
Iar lumea e împânzită de noile localuri; la Jakarta, există deja versiunea gourmet a hamburgărului de la Mc’: din vită kobe, cu pâine de secară, ruccola, ciuperci Portobello şi roşii eco; la Milano cel mai comandat sandwich pentru Aperol este "Chicken Milano"(pe pâine cu parmezan şi rozmarin); la Londra sunt deja două lanţuri de fast-food-uri chic (cu mobilier de designer, muzică chillout şi menu bio).
În Bucureşti s-a deschis acum două săptămâni primul foarte de lux: Comoco. Batiştei colţ cu Calderon. Încercaţi acolo supă-cremă de varză de Bruxelles şi sandwich-ul cu pate de casă, hrean şi murături!