Tendinţe gastronomice 2007

Fara sort

Tendinţe gastronomice 2007

Charlie Palmer, John Besh, Anita Lo şi José Andrés. Muşchetarii lui Epicur. Membri celei mai elitiste comunităţi de chefi. S-au întâlnit acum 2 luni şi au decis…Trend-urile gastronomice pentru 2007 sunt:

Cocktail

În 2006, cocktail-urile au celebrat 200 de ani de existenţă. Iar trend-ul băuturilor mixate continuă şi în acest an. Cele mai hot sunt cocktail-urile pe bază de whisky şi gin. Iar cei mai premiaţi barmani fac ei înşişi bitter-urile, apă tonică şi grenadin-ul.

Sandwich-urile cu osso bucco

Sunt cele mai comandate specialităţi la NY. Vită (kobe, bineînţeles) pe toast sau baghetă de secară. Şi un strop de hrean.

Oh, Honey, Honey

Refrenul ăsta e la modă. Pentru că toate sortimentele de miere sunt foarte căutate în menú-urile cafenelelor sau pe rafturile magazinelor de delicatese. Noul zahăr brun şi eco e…mierea (de tei, de salcâm, e macadamia, de iasomie, de levănţică, fructe de pădure…doesn’t matter!).



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou