Tendinţe gastronomice 2007

Fara sort

Tendinţe gastronomice 2007

Charlie Palmer, John Besh, Anita Lo şi José Andrés. Muşchetarii lui Epicur. Membri celei mai elitiste comunităţi de chefi. S-au întâlnit acum 2 luni şi au decis…Trend-urile gastronomice pentru 2007 sunt:

Cafeteriile italiene în loc de fast food-urile americane

După ce McDonalds s-a retras din sudul Italiei, trend-ul a fost evident! David-ul unei cafeterii locale a învins Goliath-ul de peste ocean ! Iar o lume întreagă celebrează acum victoria în localuri intesate de panini, roşii uscate şi mult prosciuto.

Sudul a învins!

După victoria sudului italian împotriva nordului american, a venit rândul sudului american împotriva nordului…tot Made in USA! Nordul e umilit! Chefii loiali bucătăriei pline de savoare, grăsime şi dulce a Americii traditionaliste a învins! Şi cele mai multe stele Michelin le iau bucătarii care fac cârnaţii după reţete tradiţionale!



feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou