Somon cu sos de mustar
Fara sort
De dimineata m-am uitat la emisiunea culinara prezentata de Martha Stewart. Duduia asta vorbeste cu atata pasiune despre mancare, incat pana si niste amarate de gogosi glazurate cu sirop de zahar mi-au lasat gura apa! Trebuie sa stie ea ceva, asa ca astazi iti prezint o reteta pe care am gasit-o pe site-ul ei.
Mod de preparare:
Adauga intr-o tava legumele (spanac, ciuperci, praz), aseaza peste ele bucatile de somon si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Amesteca intr-un castron mustarul si sucul de portocale si adauga compozitia obtinuta peste bucatile de somon (cu ajutorul unei linguri).
E timpul sa bagi tava in cuptor si sa astepti sa fie gata o cina simpla, usor de preparat, dar sanatoasa!
PS: poti sa inlocuiesti legumele cu altele preferate de tine (broccoli, morcovi, fasole verde etc.)
Pofta buna!