Reteta de primavara: pui cu parmezan
Fara sort
Te poftim la un festin de primavara: pui zemos invelit intr-o crusta delicioasa de parmezan. Aromele de sezon se simt ca la ele acasa facand din aceasta reteta un fel de mancare perfect pentru serile relaxante de primavara.
Mod de preparare:
1. Bate albusul de ou intr-un castron si asezoneaza cu sare si piper.
2. Adauga parmezanul pe o farfurie intinsa.
3. Trece bucatile de pui prin ou apoi prin parmezanul ras.
4. Adauga puiul in tigaie si lasa-l la facut timp de 10-12 minute pana devine auriu si crocant.
5. Intre timp pune cartofii la fiert, iar spre final adauga si mazarea (cam 3 minute). Scurge bine legumele, amesteca-le cu frunzele de spanac, otet si putin ulei de masline. Imparte garnitura pe 4 farfurii mari si serveste alaturi de o bucata de pui.
Pofta mare!