Reteta de primavara: pui cu parmezan

Fara sort

Reteta de primavara: pui cu parmezan

Te poftim la un festin de primavara: pui zemos invelit intr-o crusta delicioasa de parmezan. Aromele de sezon se simt ca la ele acasa facand din aceasta reteta un fel de mancare perfect pentru serile relaxante de primavara.

 

 

Ingrediente:

 

  • 4 bucati de piept de pui (dezosat)
  • 1 albus de ou
  • 5 linguri de parmezan ras
  • 400g de cartofi (taiati cubulete)
  • 140g de mazare
  • o mana zdravana de frunze spanac
  • 1 lingura de otet din vin alb
  • 2 linguri de ulei de masline 
  • sare
  • piper

 

 



Tag-uri: , ,

feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou