Pui cu struguri si arpagic
Fara sort
Esti in cautarea unei retete care sa dea pe spate toata “audienta”? Ce-ai spune de o portie de friptura de pui acompaniata de o garnitura speciala de arpagic si struguri? Suna ciudat? Nu iti face griji, esti pe maini bune si totul o sa iasa perfect!
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul.
2. Amesteca intr-un castron o lingura de ulei de masline, strugurii, arpagicul si cimbrul tocat.
3. Unge pulpele de pui cu uleiul de masline ramas si asezoneaza cu sare si piper.
4. Insereaza cate o crenguta de cimbru in fiecare pulpa (taie un buzunar mic).
5. Adauga pulpele intr-o tava, aseaza strugurii si arpagicul in jurul lor si pune totul la cuptor.
6. Cand firptura este gata, aseaza cate o pulpa pe farfurie alaturi de garnitura, 1-2 linguri de sos (pe care puiul l-a lasat in tava) si o bucata mica de cimbru.
Pofta buna!