Pui cu alune

Fara sort

Pui cu alune

Crezi ca bucataria chinezeasca e prea grea pentru tine? Si eu cred la fel, insa o amica mi-a recomandat o retetachinezeasca simpla si gustoasa. Desi initial am fost tentata sa spun pas, am gatit respectand toate indicatiile si rezultatul e absolut delicios.

Am avut nevoie de ceva timp sa ma decid insa pana la urma am zis ca nu strica. Nu mica mi-a fost surpriza cand toti cei care au gustat preparatul au spus ca e absolut delicios. Incearca si tu!

Ce iti trebuie:

  • 2 piepti de pui
  • 500 gr alune
  • 2 lingurite amidon
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri coniac
  • 100 ml supa de pui
  • 8 fire ceapa verde

Ce trebuie sa faci

Taie pieptul de pui in cubulete si rumeneste-L usor in ulei, aproximativ 3-4 minute. Amesteca des pentru ca nu trebuie sa se prajeasca prea tare. Adauga alunele si mai amesteca 3 minute.

Imediat dupa adauga amidonul diluat, sosul de soia, coniacul si supa. Amesteca in continuu. Mai tine pe foc 2-3 minute.

Dupa ce se mai raceste adauga ceapa tocata.

Serveste cu orez sau legume.

Pofta buna!



Tag-uri: ,

feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou