Timp liber
Illy Expresso Liqueur
Fara sortExpresso-ul şi lichiorul sunt două lucruri pe care le ador. Acum Illy a reuşit să le combine perfect în noul lichior cu aromă de cafea. Şi ca totul să fie perfect, licoarea este ambalată ...
citesteDrumul dulce prin Bucureşti
Fara sortVă mărturisesc că îmi plac dulciurile. Ştiu îngraşă şi fac coşuri de la ele. Dar nu mă pot abţine! M-am gândit să fac un traseu al dulciurilor prin Bucureşti, cele mai bune, cele mai ...
citesteMâncarea ca modă
Fara sortDe curând am citit un studiu antropologic despre "mitul nutriţiei". Autorul susţinea că dacă odinioară, alimentele în vogă erau un privilegiu doar pentru cei bogaţi, odată ce toţi au avut ...
citesteTest de fanatism – Cafea turcească
Fara sortCa să fii recunoscut ca un fanatic al cafelei, trebuie să indeplineşti un minim de cerinţe: Să ai un set de papile gustative performante, să ai un buget nelimitat pentru pasiunea ta, să ...
citesteMaestrul Leonidas în Bucureşti
Fara sortDimineaţă de week-end. Lipscani. Prăvălii cu aer de odinioară, vânzători ambulanţi, mirosuri de mahala. Ici, colo, câte o clădire - minune cu faţă nouă ce ascunde mărfuri de ultimă ...
citesteIn vino veritas
Fara sort"Uitaţi-vă cu atenţie la acest pahar…Vedeţi urma groasă a licorii? E un vin robust, greu, cu mişcări sigure şi apăsate…Aroma este boierească, puternică, matură…". În fiecare ...
citesteSalsa Fresca
Fara sortTomatillo este sursa de inspiraţie a multor gusturi şi arome mexicane. Şi nu de puţine ori, sursa multor confuzii. Orice Mexican este mândru să-ţi arate grădina lui şi să-ţi dezvăluie ...
citesteReţete de trecut prin viaţă
Fara sortÎntre două îmbucături şi o gură de cafea, dimineaţa îmi place să includ şi puţină lectură light. Nu de alta, dar în ceaţa zorilor mi se pare că într-o zi voi avea şi eu o casă de ...
citesteFineţuri româneşti…veggie
Fara sortMaria, buna mea prietenă din copilărie, m-a sunat să-mi spună că vine la un seminar în Bucureşti şi să mă întrebe dacă poate să stea la mine. "Cum să nu?!", am exclamat eu bucuroasă ...
citesteSecretele şampaniei
Fara sortCupa de şampanie a fost creată de un fabricant de porţelan francez, care a folosit ca model un mulaj după sânul Mariei Antoaneta. Iată câteva lucruri despre şampanie pe care nu cred că le ...
citesteVara hobby-ţilor
Fara sortAm aşteptat vara asta aşa cum nu-mi mai amintesc să mai fi tânjit vreodată după soare, vacanţă, program lejer. Şi de când cu week-end-urile de peste 40 de grade, îmi vine să o iau la ...
citesteCioco-mania
Fara sortNumele meu este Mayra şi sunt ciocoholică! Trăiesc cu această adicţie de aproape 30 de ani şi abia astăzi am curajul să vin în faţa dvs. şi să recunosc: da, îmi place ciocolata! Vi se ...
citesteLuptă împotriva caniculei
Fara sortCând vine vorba de gadget-uri designerii sunt mult mai creativi decât atunci când sunt puşi să găsească un look pentru alte aparate! Dar cum căldura e mare, iată câţiva producători care ...
citesteÎntoarcerea bunelor maniere
Fara sortO veste foarte bună: savoir vivre-ul revine în forţă, repus în drepturi de nevoia societăţii care nu ştie cum să mai contracareze agresivitatea lumii în care trăim, a regulilor impuse în ...
citesteToaster cu stil
Fara sortÎntr-adevăr, nu prea s-au înregistrat mari evoluţii în domeniul dezvoltării toaster-elor în istorie. Până acum! Outnext prezintă creaţia lui George Watson - acest incredibil toaster ...
citestePlăceri orientale
Fara sortAm fost la o petrecere tematică vinerea trecută: "O mie şi una de nopţi". M-am îmbrăcat într-un costum de dansatoare din buric (am vrut să fiu sexy pentru că ştiam că vine la petrecere ...
citesteVinurile iubăreţe
Fara sortDacă vrei un vin bun pentru o cină între prieteni, nu ştii ce să alegi şi nici nu ai timp de intervievat experţi şi somelieri, Amazing Food Wine Company din San Francisco a creat pentru tine ...
citesteEspressor Lamborghini
Fara sortEspressor-ul meu nu mă trădează niciodată. Îmi este aproape şi dimineaţa devreme, dar şi în serile târzii când îmi iau de lucru acasă. Îmi e cel mai fidel prieten. Dar cred că îl voi ...
citesteBucătăria-muzeu
Fara sortIntru rar în bucătărie. Foarte rar. Iubesc conceptul de "museum-cuisine". Un spaţiu desenat pentru a găti, unde nu miroase a mâncare şi sunt expuse obiecte ...
citesteTrăiască fast-food chic!
Fara sortBerlinezii au readus în lumea hipsterilor conceptul. Într-o lume obsedată de eco, natural, piramide alimentare şi diete bio, nemţii au convins o lume ubersceptică să revină la tejgheaua ...
citesteTendinţe gastronomice 2007
Fara sortCharlie Palmer, John Besh, Anita Lo şi José Andrés. Muşchetarii lui Epicur. Membri celei mai elitiste comunităţi de chefi. S-au întâlnit acum 2 luni şi au decis...Trend-urile gastronomice ...
citesteSimplu, rapid şi… te lingi pe degete
Fara sortDacă nu eşti dispusă să petreci câteva ore pe zi în bucătărie, dar îţi place să mănânci ceva bun şi deosebit, atunci încearcă reţetele pe care ţi le propune Mayra. Ai nevoie de doar ...
citeste