Mini pizza cu spanac si branza

Fara sort

Mini pizza cu spanac si branza

E seara (nu foarte tarziu) si tocmai am primit un telefon de la cativa prieteni care sunt “in the mood” pentru o vizita scurta. Si cum nu pot sa-i primesc asa cu mana goala, incep sa ma agit cautand o sticla buna de vina si cateva aperitive pentru ei.

Tocmai bune pentru stat la un "pahar de vorba". Sticla de vin am gasit-o repede, este un vin rosu demisec, dar ce ma fac cu aperitivele? Stiu! O sa fac repede cateva mini pizza cu branza si spanac. Sunt usor de facut si extrem de bune!

Pentru aceasta retete am nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 10-12 mini blaturi de pizza (sau 4 mai mari pe care le poti taia in mai multe bucati)
  • 1 cana si jumatate de branza ricotta
  • 1 lingurita si jumatate de oregano
  • 3 catei de usturoi (tocati marunt)
  • 500g de spanac proaspat (sau 2 pungi spanac inghetat) – fiert in prealabil
  • 30-36 de bilute de mozarella (bocconcini)
  • sare si piper

Mod de preparare:

Aseaza blaturile de mini pizza intr-o tava.

Adauga intr-un castron branza ricotta, oreganoul si usturoiul, asezoneaza cu sare si piper si amesteca pana totul se transforma intr-o pasta.

Unge fiecara bucata de pizza cu pasta de branza, adauga un pat de spanac fiert si cate 3 bilute de mozarella pe deasupra si baga tava la cuptor.

Pofta buna!



feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou