Mi-e foame!
Fara sort
Este a2a zi de regim si deja simti ca o iei razna? Nu esti singura! M-am surprins ieri alergand spre casa cu o foame de nedescris, o dieta de tinut (mi-am cam facut de cap de sarbatori) si cu gandul la o bucata de piept de pui care ma astepta in frigider.
Pulpa de vita, la gril sau la gratar
Ai nevoie de: pulpa de vita degresata
Marinata: 2 cepe mici tocate
¼ cana zeama de lamaie
½ cana otet din vin
1 lingura sos Worcestershire
1 catel de usturoi pisat
1 lingurita sare
Se pune carnea in marinata la frigider 1-3 ore, intorcand-o din cand in cand. Apoi se pune la fript si se stropeste cu sos de marinata de cateva ori. Poti sa folosesti in loc de pulpa si muschi de vita.
Somon la gratar
Ingrediente: 500 g somon
2 lingurite ulei de masline extravirgin
2 lingurite zeama de lamaie proaspat stoarsa
1 jumatate lingurita sare
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
2 catei de usturoi tocati
1 lingurita de rozmarin uscat maruntit
Preparare: Se amesteca intr-un castron uleiul de masline, zeama de lamaie, sarea, piperul, usturoiul si rozmarinul si se unge pestele cu acest amestec (somon-ul care in prealabil a fost taiat in 4 bucati). Pestele se aseaza pe gratarul uns cu foarte putin ulei de masline si se lasa la facut circa 5-6 minute (pana incepe sa se desfaca).
Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va urez o pofta buna si o scadere in greutate cat mai sanatoasa!