Luptă împotriva caniculei

Fara sort

Luptă împotriva caniculei

Când vine vorba de gadget-uri designerii sunt mult mai creativi decât atunci când sunt puşi să găsească un look pentru alte aparate! Dar cum căldura e mare, iată câţiva producători care au avut prezenţa de spirit să lanseze colecţii de vară pentru…electrocasnice!

Prospeţime tropicală

aVrei să faci faţă cu brio provocărilor verii? Atunci trebuie să consumi multă apă şi multe, multe fructe. Iar cei de la Fridge Tastic au găsit soluţia! Poţi opta pentru un frigider tropical, aşa că de acum încolo dimineţile în bucătărie vor fi la fel de relaxante ca o vacanţă pe plajă!

K386 de la Arctic

1Şi pentru că pe meleagurile româneşti nu se găsesc prea mult astfel de produse ingenioase, Arctic s-a gândit să lanseze, totuşi, o varianta autohtonă de produs electrocasnic special conceput pentru vară! Adică modelul K386 gândit special pentru a produce multă gheaţă şi pentru a păstra fructele şi sucurile reci!

Eco Egg – pentru spălat economic

qConcepută special pentru hainele în culori sau ţesături delicate (mătase, dantelă, materiale satinate), Eco Egg va avea grijă ca ţinuta ta să fie impecabilă. În plus consumul de energie este redus, iar pentru astfel de spălare nici nu ai nevoie de prea mult detergent. Soluţia optimă pentru treburile zilnice!

Maşina de spălat rufe BE1200A+

qIată şi o variantă autohtonă pentru spălat rufe eficient pe timp de vară. Trăieşti o vacanţă continuă, plină de culoare, cu nisip fierbinte, mult sport în aer liber şi temperaturi foarte ridicate. Simţi nevoia de haine curate în fiecare clipă. Aşa că în vara aceasta te vei putea bucura de prospeţimea hainelor tale în doar câteva momente!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou