E timpul pentru gratar!
Fara sort
Scoateti gratarele din debara sau pivnita pentru ca nu mai e vreme de stat in casa! Toata lumea sa iasa la iarba verde, e timpul sa ne bucuram de natura si sa incingem gratarele. Acum ca am stabilit planurile pentru weekendul viitor, zic sa va ofer si cateva retete, nu?
Si cum o bucata de carne nu vine niciodata singura, sincer nici nu-i sta bine asa pe farfurie, mai am inca o reteta pentru tine. O garnitura perfecta de cartofi copti.
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 2 linguri de unt
- 100g de ceapa tocata marunt
- 100g de branza cheddar (rasa)
- 2 linguri de faina
- 200g de lapte
- sare
- piper
- paprika
Mod de preparare:
Incinge untul intr-o tigaie, adauga ceapa, faina, laptele, sarea, piperul si amesteca constant pentru cateva minute.
Intre timp inveleste cartofii in staniol (fiecare separat) si pune-i pe gratar. Cand sunt gata, taie-i in jumatate, adauga sosul mai sus obtinut pe fiecare, decoreaza cu branza si paprika si serveste alaturi de o bucata de muschi de vita acompaniata de cateva felii de lime.
Masa e gata, cine e responsabil cu vinul?