E timpul pentru gratar!
Fara sort

Scoateti gratarele din debara sau pivnita pentru ca nu mai e vreme de stat in casa! Toata lumea sa iasa la iarba verde, e timpul sa ne bucuram de natura si sa incingem gratarele. Acum ca am stabilit planurile pentru weekendul viitor, zic sa va ofer si cateva retete, nu?
Niciun gratar nu-si are rostul fara carne, nu? Ti-am pregatit o reteta delicioasa pentru friptura si inca una pentru o garnitura pe masura.
Friptura condimentata la gratar
Ingrediente:
- 1 kg de muschi de vita
- 1 lingurita de coaja de lamaie
- 40g de suc de lamaie
- 2 linguri de ulei
- 6 linguri de miere
- 2 linguri de mustar
- 2 catei de usturoi (tocati marunt)
- sare
- piper
- bucati de lime
Mod de preparare:
Amesteca intr-un castron toate ingredientele cu exceptia muschiului de vita si a feliilor de lime. Toarna amestecul obtinut intr-o punga mare si adauga alaturi si bucatile de carne.
Lasa carnea la marinat 6-8 ore.
Incinge gratarul si gateste-o dupa bunul plac.