E timpul pentru gratar!

Fara sort

E timpul pentru gratar!

Scoateti gratarele din debara sau pivnita pentru ca nu mai e vreme de stat in casa! Toata lumea sa iasa la iarba verde, e timpul sa ne bucuram de natura si sa incingem gratarele. Acum ca am stabilit planurile pentru weekendul viitor, zic sa va ofer si cateva retete, nu?

Niciun gratar nu-si are rostul fara carne, nu? Ti-am pregatit o reteta delicioasa pentru friptura si inca una pentru o garnitura pe masura.

Friptura condimentata la gratar

Ingrediente:

  • 1 kg de muschi de vita
  • 1 lingurita de coaja de lamaie
  • 40g de suc de lamaie
  • 2 linguri de ulei
  • 6 linguri de miere
  • 2 linguri de mustar
  • 2 catei de usturoi (tocati marunt)
  • sare
  • piper
  • bucati de lime

Mod de preparare:

friptura

 

Amesteca intr-un castron toate ingredientele cu exceptia muschiului de vita si a feliilor de lime. Toarna amestecul obtinut intr-o punga mare si adauga alaturi si bucatile de carne.

Lasa carnea la marinat 6-8 ore.

Incinge gratarul si gateste-o dupa bunul plac.

 



feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou