3 hors d’oeuvre festive
Fara sort

De sarbatori casa se umple de invitati pe care trebuie sa-ti tratezi cu cele mai gustoase preparate. Daca anul acesta iti doresti sa-i intampini cu cateva aperitive fabuloase, noi am gasit 3 pentru tine.
Sunt usor de preparat, gustoase si luxoase!
Oua umplute
Ingrediente:
- 12 oua fierte tari (curatate)
- 330ml apa
- 110ml de otet indoit cu apa
- 1 ridiche (curatata si tocata)
- 1 ceapa mica (tocata)
- 1 lingurita de zahar
- 1 lingura de chimen
- 40g de maioneza
- 1 lingura de mustar
- 1 lingura de patrunjel (tocat marunt)
Mod de preparare:
Adauga intr-o oala apa, otetul, ridichea, ceapa, zaharul si jumatate de lingurita de sare. Adu compozitia la punctul de fierbere. Las-o sa clocoteasca (tinand oala acoperita) pana ce ridichea se inmoaie (in jur de 20 de minute).
Lasa compozitia sa se raceasca si adauga ouale inauntru, la marinat, pentru cel putin doua ore.
Scoate oualele, scurege-le foarte bine si lasa-le la uscat. Taie-le in jumatate si scoate galbenusul.
Amesteca galbenusurile cu maioneza, mustar, patrunjel si 1/2 de lingura de chimen. Asezoneaza cu sare si piper si adauga compozitia in fiecare jumatate de oua. Decoreaza cu chimenul ramas.