Feng shui pentru vanzarea unei proprietati

Deco

Feng shui pentru vanzarea unei proprietati

Principiile feng shui pot ajuta foarte mult in cazul vanzarii unei proprietati, putand imbunatati calitatea energiei pe care o sesiseaza potentialul cumparator. Exista cateva idei feng shui de care poti profita, pentru a atrage cumparatori, pentru a vinde repede si la un pret bun.

Iata care sunt acestea:

1. Revigorarea energetica a locului

Energia locatiei pe care urmeaza sa o vinzi trebuie revigorata, totul pentru a avea vitalitatea necesara ca sa atraga cumparatorii.

Aceasta se poate face prin plantarea catorva plante noi in gradina, tunderea gazonului, smulgerea buruienilor, curatarea panzelor de paianjen, lustruirea geamurilor. Se pot sterge toate suprafetele din casa cu picaturi de eucalipt, menta si rozmarin, pentru improspatarea energiei.

2. Strangerea gunoaielor si a vechiturilor din jurul casei, din garaj, gradina si din interiorul cladirii

Prezenta gunoaielor, vechiturilor si a obiectelor inutile, in afara de faptul ca denota neglijenta, creeaza stagnare, impiedicand circulatia rapida a energiei de la un proprietar la altul. Asa ca cel mai indicat este sa scapi cat mai repede de ele.

3. Repararea tuturor obiectelor stricate

Acest lucru sugereaza faptul ca actualii proprietari au avut dificultati in acea casa: geamuri sparte sau crapate, usi cu clante defecte sau care nu se inchid pana la capat. Toate aceste probleme au nevoie de rezolvare urgenta inainte ca proprietatea sa fie scoasa la vanzare.

Este necesara si inlaturarea plantelor uscate/moarte sau inlocuirea becurilor arse.

4. Asigurarea cumparatorilor ca atat proprietatea, cat si intrarea sunt usor de gasit

Se va pune o placuta care sa fie usor vizibila si sa indice clar numarul casei. De o parte si de cealalta a usii de intrare se vor pune doua vase identice, cu plante. Se vor evita tufisurile sau platele agatatoare care napadesc aleea ce duce catre intrarea principala.

5. Usa principla

Daca usa principala si cutia de scrisori arata invechit si sunt cojite de vopsea, trebuie sa fie revopsite proaspat, pentru a atrage cumparatorii.

6. Aerisire

Se va aerisi foarte bine cladirea in fiecare zi, pentru a revigora forta vietii din interior si pentru a scapa de orice energie negativa legata de fostele activitati si de fostii proprietari.

7. Ajutor specializat

Este bine sa se consulte un specialist feng shui, care poate descoperi in cladire sau in exteriorul ei eventualele structuri care in mod subtil ar putea descuraja potentialii cumparatori. De asemenea, plasarea unui detaliu de apa in locul potrivit va atrage multi cumparatori prin chi-ul specific.

8. Ceremonie

Fa o mica ceremonie prin care sa multumesti casei pentru ca ti-a daruit un adapost si multe momente frumoase. Aseaza o vaza cu flori proaspete in hol, ca sa simbolizezi atat recunostinta ta fata de casa, cat si incheierea unei etape din viata ta.

Ia-ti la revedere de la casa si spune o rugaciune ca sa inviti acolo niste oameni buni care sa-ti ia locul, in timp ce tu te muti in alta parte.

Diana Roman
Consultant feng shui residential/business
www.fengshui-studio.ro
e-mail: office@fengshui-studio.ro
Tel: 0723 635235feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou