Cat de multe stii despre Feng Shui?

Deco

Cat de multe stii despre Feng Shui?

Probabil ca stii deja ca este o arta misterioasa, subtila si intuitiva generand transformari uluitoare, intoarceri de situatie incredibile si totusi reale. Sau altfel spus, o practica prin care putem regla in mod intentionat fluxul de energie pozitiva din mediul nostru si, in consecinta, ne putem imbunatati vietile.

Si cine nu doreste asta? Eu cu siguranta, da!

Si pentru ca am simtit pe pielea mea beneficiile aplicarii principiilor de baza Fend Shui, pentru ca acum mi se umple inima de incantare cand intru in casa mea si simt ca ma pot detasa si relaxa, te invit sa incepem o incursiune in tainele Fend Shui.

Ne-am propus sa dedicam mai multe articole acestei temei si te invitam sa ne impartasesti din experientele tale pe forum.

Sa incepem cu inceputul.

Ce este Feng Shui?

Feng Shui este arta creatiei constiente. Aranjand obiectele materiale din mediu inconjurator respectand o serie de principii, astfel incat acestea sa sprijine ceea ce iti doresti. In traducere "feng" inseamna vant si "shui" inseamna apa.

Nu trebuie sa crezi in arta Feng Shui ca sa functioneze. Trebuie doar sa aplici principiile si sa astepti :) . Daca va fi ca in cazul meu si al milioane de alte cazuri, beneficiile nu vor intarzia sa apara. Ideea este ca poti crea noi efecte, iti poti imbunatati anumite parti ale vietii, stimuland anumite elemente.

Practica Feng Shui pleaca de la premisa ca bunastarea noastra este influentata de calitatea detinuta de CHI-ul care circula in jurul si prin casele, birourile si vecinatatea noastra.

Shawne Mitchell, una dintre cele mai cunoscute consultante feng shui, spune ca chi-ul patrunde in toate, indiferent daca sursa este naturala sau articiala, insufletita sau neinsufletita.

Ei bine, Feng Shui ne invata sa valorificam aceasta forta esentiala a vietii, care reprezinta cea mai importanta influenta asupra vietilor noastre, in bine sau in rau.

Care sunt principiile de baza ale Feng Shui?

In primul rand, echilibrul. Acele numeroase perechi de lucruri contrare care se impart in cele doua categorii: Yin si Yang.

Calitatile Yin sunt feminitatea, receptivitatea, raceala, rotunjimea, intunericul si umezeala.

Calitatile Yang sunt masculinitatea, afirmarea de sine, lumina, uscaciunea, caldura si formele unghiulare.

Atunci cand yin si yang se echilibreaza, rezultatul este armonia si in consecinta, starea de bine, de pace, de liniste.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou